Yahoo Messenger 11 Beta theme bug on Windows 7?

Probabil ca ati testat noua versiune Yahoo Messenger 11 care momentan este in stadiul Beta. Am fost curios de caracteristicile acestei versiuni astfel ca am descarcat-o si am instalat-o. Un lucru interesant este ca poti comunica direct din Yahoo Messenger 11 cu prietenii tai de pe Facebook. De asemenea poti seta statusul pentru Facebook si Twitter direct din aplicatie. Si ca un lucru important pentru ei, zic eu, au adaugat si posibilitatea de a juca jocuri precum Mafia Wars, FishVille si alte jocuri gen FarmVille direct din Yahoo Messenger.

Lucrul care nu mi-a placut la aceasta versiune este ca pe Windows 7 designul ferestrei este default window theme de la Windows 7. Nu tu contur subtire, nu tu ferestre cool, si ocupa si mai mult spatiu pe ecran. Imi e oarecum greu sa ma obisnuiesc cu el asa. Ideea este ca pe site-ul de prezentare a aplicatiei de la Yahoo apare designul normal de la Messenger 10, asa cum il stim cu totii. Acel design ramane si pe Windows Vista din cate am vazut, insa nu si pe Windows 7. Probabil ca pana se va lansa versiunea stabil vor remedia acest lucru care ma face sa nu “port” aceasta versiune de Messenger pentru o perioada.

Ca demonstratie va atasez doua screenshot-uri mai jos pentru a vedea diferentele.

Yahoo Messenger 10 Theme

Yahoo Messenger 11 Theme

5 Comments

  1. Da…si eu am patit la fel… sa asteptam sa vedem daca remediaza situatia ca e cam nasol asa…in loc sa fie aero toata fereastra ne f**e cu porcaria asta.

  2. urat, urat de tot… groaznic chiar, da asa o senzatie de bulky… in schimb daca ar renunta la rama ar arata super, cu headerul mai subtire, ar fi super

  3. Nu cred ca asta le era planul pentru ca pe Windows Vista se vede la fel ca Messenger 10. Fiind inca in stadiu Beta, sper sa rezolve acest aspect la lansarea oficiala a versiunii Messenger 11.

  4. Ok si eu am aceeasi problema in ceea ce priveste designul ferestrei…. este foarte enervant asa, ma gandeam chiar sa dezinstalez si sa pun vechea versiune. Desi a fost lansat oficial inca nu au fost in stare sa remedieze problema asta…

Leave a Comment.