Propuneți un site pentru examinare

Vreau să încep o rubrică numită “Website review” în care să includ o listă cu site-uri propuse de voi sau alese de mine pentru a le examina din punct de vedere al design-ului.

Am să vorbesc despre elemente ce țin de structura paginii (HTML/CSS/Javascript), cât și despre elementele grafice din care este compusa pagina, ce îmi place, ce nu-mi place și ce cred eu că ar putea fi îmbunătățit.

Nu vreau să fac un review pentru un site ce rulează pe WordPress/Joomla/etc și are o temă supercunoscută și în regulă. Dacă este vorba despre o temă creată de voi e în regulă, accept. Vreau, pentru început, site-uri cu o structură originală, design unic (ceea ce nu înseamnă că arată și plăcut 😉 ).

Puteți lăsa comentariu cu site-ul propus. Eu am să încep curând cu un site ales de mine.

4 Comments

  1. Parca zicea ca nu vrea WordPress (blog) sau joomla.
    Poti face un review la marketingplace.ro cand voi termina tot scriptu. Chiar aveam de gand sa cumpar cateva review-uri, dar daca te oferi tu gratis e ok 😉

  2. Pai din cate vad, site-ul ruleaza pe WordPress cu o tema de pe net. Nu ma apuc sa-i fac un review acum, dar pot sa-ti spun ca exagereaza la meta keywords si description.
    Ce-ai pus tu acolo se numeste SEO Spam, oricum Google nu ti le mai ia in considerare.


  3. Semaca:

    Parca zicea ca nu vrea WordPress (blog) sau joomla.
    Poti face un review la marketingplace.ro cand voi termina tot scriptu. Chiar aveam de gand sa cumpar cateva review-uri, dar daca te oferi tu gratis e ok ;)

    Ma anunti cand il publici si-i facem un review, sigur ca da. 🙂

Leave a Comment.