Surprize de la RDS in ultimul timp

Ha! Nu vorbim aici de surprize placute, nu! De sarbatori, aici in Timisoara, RDS-ul a mai lasat oamenii fara cablu tv, fara internet, fara telefonie. Ieri, pe la ora 19 am avut neplacerea de a observa ca mi-a picat netul. Bun, hai ca isi revine, zic. Am asteptat pret de zeci de minute si nu s-a intamplat nimic cu internetul. Am lasat putin calculatorul si m-am pus sa ma uit la stiri. Semnal la TV am mai avut vreo 10 minute dupa care a disparut subit. Totusi, ce se intampla? Am pus mana pe telefon (pe fix) sa verific daca are ton, si avea. Formez numarul de la departamentul tehnic de relatii cu clientii si … ce se intampla? Nu puteam suna la acel numar. Am luat cel de-al doilea numar din reteaua RDS de la relatii cu clientii, am sunat si la ala. Nimic, parca ar fi disparut din oras. Apoi am gasit cel de-al treilea numar, care este in reteaua Romtelecom. Il formez si observ ca incepe sa sune. “Huh, ce bine!”. Era ca ultima speranta la un dialog cu “centralista” lor pentru a-i anunta. Culmea este ca dupa ce suna de trei ori, incepea telefonul sa scoata niste sunete cum scot modemurile alea Dial Up de 56 kb/s cand se conecteaza la internet. Nimic dom’le, nu a mers nici numarul ala. Pesemne ca, intr-o situatie din asta, nu pot sa apelez la ei sa ma plang de neajunsurile cu privire la serviciile lor. Am ramas fara semnal TV si internet mai bine de 10 ore. Stiti, cand merg sa platesc factura, nu ma intreaba doamna “V-a picat candva netul ca sa va scad din factura?”.

Spun surprize pentru ca s-a intamplat si cu o zi inainte de Craciun. Ce fac, domne, pe cine sun si eu sa-i spun ca nu-mi merge internetul, daca la voi nu pot suna? Ce-i drept, nu pica des internetul, insa cand se intampla, nu revine dupa minute, ci dupa ore bune.

O alta chestie care nu mi-a placut la RDS-ul asta au fost telefoanele acelea DIGI Mobil, marca HUAWEI, alea cu carcasa neagra. L-am luat si eu, am zis sa pot vorbi cu prietenii in retea. Culmea a fost sa mi se strice telefonul dupa o scurta perioada de la inmanare si sa fii nevoie sa platesti 80 de euro pe tampenia aia de telefon in cazul in care l-ai stricat. Mi-au bagat telefonul pe gat pentru cartela respectiva, in loc sa-mi spuna ca merge pe un telefon quad band fara probleme.

2 Comments

  1. Trebuie sa te obisnuiesti cu astea….atata timp cat nu ii ameniti cu OPC’ul (mai nou ANPC) nici nu se sinchisesc sa faca ceva…so…”traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul..”

Leave a Comment.