Am votat!

Gata, am votat. Am fos aici în oraș în complex și am votat. Am pus ștampila. În primul tur, spre rușinea mea, n-am fost la vot. Dar ce rușine? Eram sigur că se ajunge la turul doi.

Spre surprinderea mea, astăzi au mers mai mulți la vot decât în primul tur. Și eu am mers să-l votez pe Băsescu.

Treaba era in felul urmator, nu l-am vrut pe Băsescu din primul tur, dar pentru că nu am mers la vot atunci, a trebuit ca acum să merg la vot pentru a nu lăsa PSD-ul să câștige. Încă nu știm la aceasta oră cine iese pe primul loc.

În complex era îmbulzeală mare, am stat la o coada de vreo 10 metri. Cei care au viză de flotant trebuie să meargă la secțiile de votare speciale și să semneze o hârtie care le aduce la cunoștință faptul că turismul electoral se plătește scump. Ar fi bine ca fiecare persoană să voteze o singură dată si corect. Nu ca în alte orașe, despre care am aflat de la cunoștinte, să se dea ceva mălai la cetățeni să voteze cu Băse sau cu Geoană.

Am făcut-o și pe asta. Acum să ne vedem de treburile noastre.  Cum am văzut pe blocul cuiva, pun aici video-ul care iti amintește de niște evenimente petrecute de la revoluție încoace.

2 Comments

  1. Eu nu am votat nici de data asta, rusine sa imi fie, da ce rusine , oricum consider ca oricine ar iesi , nu o sa fie decat o simpla marioneta ale carei sfori sunt tinute de catre cei de la U.E…oricum foarte bine ai facut ca ti-ai exercitat dreptul..;)

Leave a Comment.